28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:04, 6 октомври 20211min

Метеорологична обстановка

vreme

У нас сериозни количества дъжд ще има в навечерието на уикенда, когато ще се усилят и поривите на вятъра

[dropcap]В[/dropcap] сряда следобед облаците над страната ще започнат да се увеличават от запади още привечер метеоролозите очакват да завали.

Прогнозират се значителни количества валежи, силен вятър, гръмотевици, които ще пленят страните на Балканите в сряда и четвъртък.

Възможни са локални наводнения и свлачища, които да откъснат от света цели градове по адриатическото крайбрежие и в Гърция, съобщават от Meteo Balkans.

От сайта за любителски прогнози съветват да се обърне внимание на речните корита и язовирите, които се намират в Западна и Южна България, тъй като валежите у нас през следващите дни могат да предизвикат локални наводнения.

 

 

 

Източник : / https://www.sinoptik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!