25 март 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

“ Слънцето свети еднакво за всички“ за децата от Ракитово

detska ploshtadka rakitovo_2

Проектът по РОМАКТ стартира на 17 май 2021 г. и е приключен успешно

[dropcap]Р[/dropcap]акитово. В града е открита детска площадка“ Слънцето свети еднакво за всички“. Изграждането е финансирано по програма „РОМАКТ“ за малчуганите от Филиала на Детска градина „ Малина Тодорова“ в кв.“Запад“ в гр.Ракитово. Гости на тържеството бяха заместник-кметовете Цанко Молов и Ангел Кожухаров, който е ръководител на проекта от страна на община Ракитово, кметът на град Костандово Валентин Вигнев, директорката на детското заведение Росица Накова, координаторът на Програма “РОМАКТ“ Юксел Яшаров, родители и др.

Кметът на община Ракитово Костадин Холянов също поздрави малчуганите с новата придобивка. Във филиала се обучават 57 деца в две групи-една яслена и една предучилищна. Детската площадка е на стойност 6257,98 евро /12240 лева./, като безвъзмездно финансирани от Съвета на Европа са 9779,60 лева.

Собственото финансиране, осигурено от Община Ракитово е под формата на: подсигуряване на работна ръка, материали и техника, необходими за изпълнението на дейностите; монтиране на осветително тяло на детската площадка; монтиране на камера за видеонаблюдение на детската площадка; кошчета за отпадъци; дървени пейки; част от разходите за транспорт при доставка на детските съоръжения.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!