27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

БСП може да подкрепи предложеното от ИТН правителство, но без Петър Илиев

bsp centrala sf

Решение на левицата се очаква да бъде обявено по-късно днес

[dropcap]Н[/dropcap]ационалният съвет на БСП дава мандат на парламентарната група да подкрепи структурата и състава на предложеното от „Има такъв народ“ правителство при условие, че бъде оттеглена кандидатурата на Петър Илиев за вицепремиер и министър на вътрешните работи. Това е предложеното от ръководството на БСП решение, по което в момента се събират подписи на членовете на Националния съвет на партията.

Заседанието е неприсъствено, а окончателното решение на левицата се очаква да бъде обявено по-късно днес. В момента се провежда заседание на Коалиционния съвет.

Вчера лидерът на левицата Корнелия Нинова заяви, че кандидатурата на Илиев трябва да бъде оттеглена, ако ИТН иска подкрепата на БСП.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!