19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

U17 на Хебър с втора победа през пролетта

hebar mladezhi

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. Втора поредна победа записаха 17-годишните футболисти на Хебър в „Зона София“, първа група. След като миналата седмица се поздравиха с успех над Елит (Сф) с 1:0, днес възпитаниците на Спас Гигов победиха Царско село в столицата с 1:2.

Получи се динамичен двубой като първото полувреме беше напълно равностойно и без много положения за гол и пред двете врати. През втората част „зелените“ започнаха мача по-агресивно и пропуснаха три чисти голови положения, преди да се стигне до 53-та минута, когато Пламен Стамов изведе Филип Парутев зад гърба на защитата на домакините и той с елегантно изпълнение прехвърли вратаря и откри резултата. Само 5 мин.
По-късно Николай Габеров разстреля вратаря на „царете“ с мощен удър от 20 метра за 0:2. Гостите от Хебър
продължиха по същия начин и създадоха още няколко добри ситуации за гол, но ги пропуснаха с лека ръка. Така се стигна до 72-рата минута, когато при едно невнимание на вратарят на хебърци Мартин Янков и домакините вкараха гол за крайното 1:2.
Пазарджиклии продължават да сред лидерите в класирането, а на 20 март от 13 часа приемат Миньор (Перник).

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!