29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Димитров срещу французина Манарино на старта в Акапулко

grigor dimitrov
[dropcap]Г[/dropcap]ригор Димитров ще играе срещу французина Адриан Манарино в първия кръг на турнира по тенис в Акапулко (Мексико) с награден фонд 1 милион долара. 29-годишният Димитров, който е 17-и в световната ранглиста, е поставен под номер 5 в основната схема на надпреварата, която спечели през 2014 година. 32-годишният левичар Манарино е 36-и в света в момента. Димитров има две победи в два мача срещу съперника, като за последно двамата играха именно в Акапулко през миналия сезон и хасковлията надделя трудно с 6:7(8), 6:2, 7:6(2).

Българинът ще участва в схемата на двойки, но нямаше особен късмет при жребия. Димитров и Томи Пол (САЩ) ще стартират срещу поставените под номер 4 Раджийв Рам (САЩ) и Джо Солсбъри (Великобритания). Рам и Солсбъри са шампиони при дуетите от Откритото първенство на Австралия през 2020 година, а през миналия месец играха финал на турнира от Големия шлем в Мелбърн.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!