29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов : Време е за прошка…

proshki

Уважаеми съграждани,

Празникът Сирни Заговезни е повод да се връщаме отново и отново в историята при началото, при традициите, но и повод да кажа, че Пещера има бъдеще.

  Днес е повод да кажа, че  традиция като тази, дава тласък на националното ни самочувствие и воля да изявяваме нашите традиционни ценности и национални символи, както и да съхраняваме своята идентичност.

Спазването на традициите е важна част от управлението на Общината, за да се възпитават бъдещите поколения, като се предават българските обичаи.

Уважаеми съграждани,

Днес е Прошки. Затова искам да помоля за прошка всеки, който съм обидил, наранил, разочаровал и натъжил. И прощавам на всички, които са ме обидили, наранили, разочаровали и натъжили…дори на себе си…

Не е нужно да знаем как да прощаваме. Достатъчно е да искаме да го сторим.

Простете – простено да Ви е!

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!