18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В областта : 35 положителни проби за COVID-19. В Пещера 3 и 1 в Радилово

virus

[dropcap]П[/dropcap]азарджик. РЗИ Пазарджик информира за 35 положителни проби за COVID-19. Един жител на област Пазарджик ще прекара карантината си в друга област с него общият брой става 36.

Сред новооткритите са ученик, трима учители /1 в детска градина и 2 в училища/ и 3 медицински сестри. Новозаразените са на възраст от 7 до 84 години, разпределени по пол са: 22 жени и 13 мъже.

Те са от следните населени места: от град Пазарджик – 9, от село Говедаре – 1, от село Драгор – 1, от село Мало Конаре – 1, от село Огняново – 1; от град Пещера – 3, от село Радилово – 1; от град Панагюрище – 6; от град Септември – 1, от село Виноградец – 1; от град Велинград – 6, от село Драгиново – 1, от село Пашови – 1; от град Костандово – 1; от село Лесичово – 1.

Починали са:

* Мъж на 78 години от село Попинци, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“ със захарен диабет, сърдечно заболяване, хронично бъбречно заболяване и хронично неврологично заболяване.

* Мъж на 65 години от град Пазарджик, хоспитализиран в УМБАЛ „Еврохоспитал“ – Пловдив, със сърдечно заболяване.

* Мъж на 77 години от град Велинград, хоспитализиран в МБАЛ „Здраве“ – Велинград със сърдечно заболяване.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!