02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кастрят сухите клони на дърветата по улиците, градинки и зони за отдих в Ракитово

kasrene na kloni rakitovo

[dropcap]Р[/dropcap]акитово. Работници от общинското звено по чистотата започнаха да кастрят сухите клони на дърветата по улиците, градинки и зони за отдих в Ракитово. Дейностите се извършват по заповед на кмета на общината Костадин Холянов и се контролират от зам.-кмета А. Кожухаров, уточняват от пресцентъра на местната Община. Освен сухите клони, се премахват и клони, които са прораснали през електропроводите на електропреносната мрежа в града, клони, които са се опрели до покривите на къщите и други сгради, както и тези, които са надвиснали над пътното платно.

Премахването на сухите клони ще продължи и през следващите дни, като дейностите се извършват преди вегетацията на дърветата/ тяхното разлистване/. Кастренето може да се повтори и през късна есен, след като опадат листата на дърветата, обясниха еколози. Това е втората поредна акция за премахване на опасни –сухи и изпочупени клони след прочистването на дърветата в градския парк на Ракитово преди месеци.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!