28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Метеорологична обстановка

vreme

Валежите от запад-югозапад ще започнат да спират, най-късно в крайните североизточни райони. Там дъждът временно ще се примесва със сняг. Облачността над Югозападна България временно ще се разкъса, но вечерта ще започне отново да се увеличава. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-северозапад.

Максималните температури ще са между 5° и 10°, по-ниски в северозападните райони.

В планините ще е облачно, в масивите от Западна България ще вали сняг, в останалите райони – дъжд. След обяд в Рило-Родопската област валежите ще спрат и облачността временно ще се разкъса. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е умерен до силен. Максимална температура на височина 1200 метра – около 3°, на 2000 метра – около минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно. През деня от юг на север валежите ще спират. Ще духа умерен северозападен вятър. Максимални температури на въздуха – между 9° и 11°. Температурата на морската вода е 12-13°.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!