28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Метеорологична обстановка

vreme
[dropcap]М[/dropcap]инималните температури ще бъдат между 1° и 7°, максималните – от 11° до 17°.

Ще бъде предимно слънчево, в часовете преди обяд отново на места в равнинната част от страната – мъгливо.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен западен вятър. Топло за сезона, с максимална температура на 1200 метра около 12°, на 2000 метра – около 4°.

И през следващите дни ще се задържи топло за периода.

В събота преди обяд отново на много места в равнинната част от страната ще е мъгливо или с ниска облачност, но по-късно през деня ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад.

В неделя над Северна и Източна България облачността ще е значителна, в много райони и видимостта ще е намалена, на отделни места е възможно да преръмява; дневните температури там ще са по-ниски. Над Югозападна ще има и слънчеви часове, но до края на деня и там облачността ще се увеличи и вплътни. Вятърът ще е слаб, в Източна България до умерен, от юг.

 

Източник : / https://bntnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!