29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пазарджик е задържан дилър на наркотици

polic 2

Пазарджик. По време на полицейска акция за противодействие на разпространението на наркотични вещества в Пазарджик е задържан дилър на наркотици. Полицейската операция е проведена от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик под наблюдението на Окръжната прокуратура, съобщи в. Монитор.

Екипи са извършили претърсване в къщата на 52-годишния пазарджиклия М.В. Бил е открит прозрачен плик с бял прах, който на полеви наркотест е реагирал положително на кокаин. Количеството на намерената дрога е 14.6 грама, открити са и още няколко мобилни телефона и SIM карти.

Всички веществени доказателства са иззети. Установено е, че дилърът е разпространявал високорисковото наркотично вещество на територията на областния град и населените места от общината. Мъжът е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа.

С постановление на прокурор от окръжната прокуратура в Пазарджик срокът на арест е удължен със 72 часа. Продължава работата по документиране и изясняване на цялостната му престъпна дейност.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!