28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:34, 19 август 20201min

Отиде си „английският съсед“ Бен Крос

ben kros

Известният британски актьор Бен Крос почина на 72-годишна възраст във Виена. Звездата от легендарните кинопродукции „Огнените колесници“, „Стар Трек“ и „Първият рицар“ е издъхнал след кратко боледуване, предадоха британските медии. Актьорът е страдал от онкологично заболяване и е бил на изследвания в австрийската столица.

Новината съобщи дъщеря му Лорън в социалната мрежа Facebook. По думите ѝ Крос е бил болен от известно време, но през последните няколко дни състоянието му драматично се е влошило. Тя благодари за подкрепата на феновете му, разкривайки че актьорът винаги се е наслаждавал максимално на контакта с публиката.

Крос живее от дълго време в България, а точно преди 2 години сключва брак с любимата си жена Деана Бонева. Сватбеното му тържество с хубавата русенка, заради която Бен Крос избира България, е в Жеравна. Актьорът има 2 деца – Тео и Лорън.

Преди време Крос участва в спектакъла „Осмото чудо“ на ансамбъл „Българе“, създаден от Христо Димитров. Актьорът влезе в ролята на американския журналист Джанюариъс Макгахан, описал страданията на българския народ през османското робство.

Крос завършва Кралската академия за драматични изкуства и участва във филми с легенди на киното като Шон Конъри, Майкъл Кейн и Ричард Гиър.

Бен Крос е щял да играе главната роля в популярният български комедиен сериал „Английският съсед“, но поради множеството му ангажименти, той самият препоръчва Лесли Грантъм за изпълнението на главния герой.

Последният му филм „Останалото е пепел“, където си партнира с Асен Блатечки и Диляна Попова, излезе точно през тази година.

Източник : / https://www.expert.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!