03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:22, 13 август 20201min

Няма нови случаи на COVID-19 в спешната помощ в Пазарджик

test

Не са открити нови положителни проби за коронавирус в Центъра за спешна медицинска помощ в Пазарджик, показват последните резултати, предаде БНР.

До този момент са взети 30 проби. Новите 18, за които все още се очакват резултати, са от вчера. От първия случай преди две седмици, когато от COVID-19 почина шофьор на линейка. До момента заразените с коронавирус медици са 11.

Един от заразените е с усложнения. Според Заместник-директора на РЗИ Хюля Шериф предполага, че заразата в Центъра е внесена отвън:

„Но заради дифузното разпространение на тоя вирус вече не може категорично да се каже точно как е станало“, уточни здравният специалист.

Източник : / : https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!