19 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

МБАЛ – Пазарджик с апел за помощ, търси медици и болногледачи

Димитър Насков06:34 | 20 ноември, 20201min
mbal pazardzhik

Пазарджишката болница отправи апел за помощ в четирите отделения, в които се лекуват пациенти с коронавирусна инфекция. Ръководството на многопрофилната болница търси 10 медицински сестри и 10 болногледачи, които да бъдат назначени на трудов договор.

Лечебното заведение призовава в битката с Covid-19 да се включат и стажанти медици.

Персонал не достига, а пациентите се увеличават. Медиците на първа линия са преуморени и имат нужда от подкрепа. Заради разкриването на допълнителни легла за пациенти с коронавирус и съмнителни за инфекцията е извършена реорганизация на работата.

Covid отделенията функционират с изключително натоварен график и извънредни дежурства. В тях влизат и медици от останалите отделения, но лечението и помагането на медицински грижи за пациентите там също трябва да продължи.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия