29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:25, 28 юли 20201min

 Веселина Пепеланова е най-младият автор в Литературен клуб „Искри“

veselina pepelanova

Пещера. Веселина Пепеланова е най-младият автор в Литературен клуб „Искри“ към НЧ“Развитие-1873″, съобщи за Peshtera prim Богдана Сиракова- главен библиотекар в културната институция. Веселина е на 18 г. Престои й дебют на първа книга, допълни Сиракова.

Исках като дете да пиша, да стана известна писателка и моите книги да са по библиотеки и книжарници. В началото нямах много неща, за които да пиша, започнах с малки неща за приятели. Обичах да говоря и с думите в рима да правя щастливи хората. Но един летен ден, когато загубих важен човек за мен. Тогава се случи нещо, в главата ми постянно имаше за какво да пиша, но нямах сили да го прочета… С времето ставаха все по-тъжни, а човекът не ги четеше. Времето минаваше, аз порастнах мислих, че ще променя начина си на писане, но не стана, стана това, че разбрах, че тъжните цитати, които пиша и качвам, помагат на хората и ги приемат като съвет, което за мен е добре. И стигаме до там колко исках книжка, която да има мой неща и да раздам на хората и да се докажа… Книжка номер 1 : „Нещата, които не мога да ти кажа“. Тя беше нещото, което чаках с години, името беше измислено преди да знам, че тя ще се съществува. Името значи: Че вътре има неща, които не мога да изрека на глас и не мога да ги кажа на човека, когото обичам за това ще го оставя да ги прочете. Книжка номер 2: „Poety V“ Книжката която даже не знаех че съществува, защото беше подарък от човек, който обича да ги чете. Името не е голяма работа просто „Поезията на В.” Е това е добре, защото това искам да е един ден истинско. В книжката вече са неща, които мога да изразя да обясня да ги извикам, но има неща и за него, за момчето което още обичам, но той ако я прочете, дори мога да му ги извикам.

В социалната мрежа е публикувано едно нейно стихотворение „Нещата, които не мога да ти кажа“. Може да го видите тук :


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!