28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:22, 12 юли 20201min

Социалистите в Пещера отново избраха за свой председател Гълъбина Карамитрева

socialisti- peshtera

Пещера. На 11 юли в града се проведе Отчетно- изборна конференция на БСП при спазване на всички противоепидемични мерки. Ръководството на местната структура представи пред членовете си отчет за своята дейност през периода 2016-2020 година.

Делегатите обсъдиха и определиха периода като успешен, след като подкрепените кандидати за президент и вицепрезидент Румен Радев и Илияна Йотова спечелиха убедително в Община Пещера, за което сочат резултатите след проведените избори. БСП спечели и Европейските избори проведени през 2019 година.

Социалистите отчетоха, че най- големия успех за правилната политика е избирането на Йордан Младенов за кмет на община Пещера.

Делегатите взели участие във форума обсъдиха актуалната политическа обстановка в страната и подкрепиха лидерът на партията- Корнелия Нинова, която иска гражданска подкрепа за вота на недоверие чрез мирен протест пред НС в деня, в който се дебатира вота на недоверие.

 

За председател на местната структура на БСП в Пещера за втори мандат бе избрана Гълъбина Карамитрева.

Проведе се избор за местни органи на БСП. Присъстващите направиха предложения за избор на представители в националните органи на партията.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!