29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:26, 7 февруари 20201min

Барселона и Реал Мадрид излетяха от Купата на Краля

phpf4kyob

Испанските колоси Барселона и Реал Мадрид отпаднаха от турнира за Купата на Краля, след като на 1/4-финалите загубиха съответно от Атлетик Билбао с 0:1 и Реал Сосиедад с 3:4. Футболистите на треньора Кике Сетиен бяха на приливи и отливи в играта си, като на моменти напрежението в клуба си пролича и на терена. Лионел Меси и влезлият като резерва Антоан Гризман се отчетоха със сериозни пропуски. Иняки Уилямс пък не спираше да дебне за грешки в каталунската защита и това доведе до автогол на Серхио Бускетс (90+3′) в добавеното време на срещата. Днешният развой е много близък до срещата между двата клуба в началото на сезона. Тогава отборът на Барса бе нокаутиран отново в края на мача, след като Ариц Адурис се разписа по атрактивен начин със странична ножица. При Реал ситуацията бе значително по-зрелищнa. Играчите Реал Сосиедад играха от самото начало за победа на „Сантиаго Бернабеу“ и поведоха с 4:1 в средата на второто полувреме. Мадридчани упражниха мощен натиск в края и за малко не докараха нещата до продължения. Мартин Йодегор (22′), Александер Исак (54′ и 56′) и Микел Мерино (69′) се разписаха за гостите от „Аноета“. Точни за домакините бяха Марсело (59′), Родриго (81′) и Начо Фернандес (90+3′).

Така баските записаха исторически две победи над грандовете в Испания и заслужено са на 1/2 финал в турнира, докато каталунците и „белия балет“ ще насочат вниманието си към Ла Лига и Шампионска лига.

Източник : / https://offnews.bg/


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!