02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Атлетико (Мадрид) поведе в Испания

atletiko valyadolid

Атлетико (Мадрид) оглави класирането в испанското футболно първенство след домакинска победа с 2:0 над Валядолид в мач от 12-ия кръг. „Дюшекчиите“ събраха 26 точки от 10 мача и са на върха с две точки повече от досегашния водач Сосиедад, който има и мач повече. Валядолид остава предпоследен с 10 точки.

Победата е седма поредна за Атлетико в шампионата. Атлетико изигра слабо първо полувреме, но старши треньорът Диего Симеоне коригира тактиката на почивката и през втората част неговият тим успя да извоюва победата. Тома Лемар вкара първия гол на „Ванда Метрополитано“ с попадение в 56-а минута, негово първо от април 2019 година. Маркос Йоренте покачи на 2:0 в 72-а минута. И за двете попадения асистира английският национал Киърън Трипиър.

В късния мач от вчерашния ден, Кадис изненадващо надигра Барселона с 2:1. Домакините поведоха с гол на Алваро Хименес в 8-ата минута, след което гостите натиснаха и стигнаха до изравняването в 57-ата минута, когато Педро Алкала се отбеляза автогол. Решаващото попадение за успеха на домакините отбеляза Алваро Негредо в 63-ата минута.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!