26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков20:56, 27 октомври 20201min

Честването на Националния месец на пицата в Пещера се провали с гръм и трясък

pica

Пещера. Честването на Националния месец на пицата в града се провали с гръм и трясък. Такова е обощението на  Peshtera prim в последните дни от месеца, когато фенове на печената пита се опитват да се докоснат до някакъв вид промотиране на този празник. Нито една пицария не направи намаление, или опит за приобщаване, който идва от Съединените щати и традиционно се случва всеки октомври.

Реципрочен беше и отговорът на почитателите на печивото. По наша информация от източници пожелали анонимност, въпреки желанието си да отпразнуват събитието, пещерци нарочно са свили своето потребление.

Идеята за този Национален месец на пицатана принадлежи на  Гери Дърнел, който е издател на списанието Pizza Today, посветено на вкусната италианска храна. От октомври 1984 г. много хора в САЩ и други части на света почитат това събитие, като консумират различни видове пица или посещават множество заведения, в които се предлагат.

Всеки октомври някои пицарии предлагат безплатна или намалена пица, за да почетат месеца или да привлекат интереса на клиентите.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!