27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:57, 31 март 20201min

„ВП Брандс Интернешънъл“ дарява респиратори, маски и защитни облекла на Националния оперативен щаб

vinprom peshtera

Пещера- София. „ВП Брандс Интернешънъл“ АД подкрепя усилията на Националния оперативен щаб за овладяване на кризата с коронавируса в страната. Акционерите на компанията – правоприемник на „Винпром Пещера“ АД, ще дарят респиратори, маски и защитни облекла за медицинските работници в най-нуждаещите се болници в страната. Дарението е съгласувано с Националния оперативен щаб като най-необходимо към настоящия момент.

„Вярваме, че с обща работа, воля и дисциплина, ще успеем да преминем и през това предизвикателство“, заявиха от компанията.

От дружеството заявиха още, че „ВП Брандс Интернешънъл“ АД приоритетното доставя за българския пазар и спирт за производство на дезинфектанти, което се гарантира с пълния капацитет и денонощен режим на работа от фабриката, собственост на компанията дарител „Essentica”. Така допълнително се подпомогат усилията, положени от лекарите и здравните работници, посветени на опазването на здравето на българските граждани.

Източник : https://www.economic.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!