27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:54, 6 май 20211min

ЦПЛР-ОДК представи празнична програма

mazhoretki_1

[dropcap]П[/dropcap]ещера. На 06.05 по повод празника на Пещера ЦПЛР-ОДК представи празнична програма, с която зарадва и развесели жителите и гостите на града. Въпреки пандемичните условия и обучението в електронна среда , екипа на центъра успя да подготви съвсем нови изпълнения, в които участие взеха деца от всички формации

Концертната програма откри от Мажоретен състав „Перистера“ с нова композиция под ръководството на треньор Ваня Александрова, участие взеха   двойки от спортни и модерни танци на   танцова школа „Импулс“ , както и Детски танцов състав за народни танци “ Здравец“ с ръководител Борис Генчев.

Хорови  изпълнения представи  Вокална формация “ Шарения“, както и солистите:  Теодора Ненкова, Калина Иванова, Теменужка Димитрова и дебютен дует на най-малките певци Мариян Кабаков и Емилия Башева с вокален педагог  Здравко Мандаджиев.  Школа по акордеон представи „Унгарски чардаш“ в изпълнение на Велизар Цонев и Гергана Гюрджеклиева.

Екипа на ЦПЛР-ОДК пожелава мир, благоденствие, дълъг и почтен живот, светли и благословени празници!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!