26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ДТС “Здравец” към ЦПЛР-ОДК Пещера с отличие от фестивал на камерни танци

odk tancyori
Пещера- Хасково. Пореден успех на ДТС “Здравец” към ЦПЛР-ОДК Пещера. Танцьорите заслужено заеха първо място народни танци на “XVIII Национален фестивал на камерния танц” , който се провежда в гр. Хасково. Нашенските майстори се представиха пред журито с танца “ Засевки в Тракия“ в трета възрастова група непрофесионалисти. Наградата връчи Станислав Дечев- кмет на община Хасково.
Фестивалът се организира от Община Хасково и Младежки център и има за цел да покаже оригинални камерни сюжетни произведения в различните жанрове на танцовото изкуство – фолклорни танци, класически, характерни и съвременни танци – и да даде възможност за нови контакти и шанс за изява на значителен брой деца и млади хора в областта на танцовото изкуство. Във фестивала могат да участват танцови школи, формации и клубове при ЦРДМ, ОДК, младежки домове, читалища, училища и др.
Поздравления за момичетата и техния худ. ръководител- Борис Генчев.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!