27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:26, 14 август 20201min

Трима откраднаха препарати от Биовет за 68 000 лв., спипаха ги

polic

Пещера. Трима са задържани заради извършена от тях кражба от предприятието, в които са работили. В полицейското управление в Пещера започнало разследване за извършена кражба от голямо предприятие, чиято производствена база се намира в родопския град.

В рамките на няколко седмици от там била установена липсата на близо 175 килограма с препарат, използван в животновъдството. Стойността на откраднатата продукция възлиза на близо 68 000 лева. Екипи на полицейското управление подпомогнати от охраната на завода извършили разследване.

Не след дълго те попаднали в дирите на извършителите. Оказало се, че това са С.К.- 37г. от пазарджишкото село Дебръщица, пещерците И.М.- 41г. и С.З.- 24г. Те били работници в предприятието, а това улеснило извършването на посегателството. Открити и иззети са откраднатите разфасовки.

Тримата са задържани в ареста на РУ-Пещера, а спрямо тях е образувано досъдебно производство под наблюдението на прокуратурата

Източник : / http://pzdnes.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!