26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:14, 22 октомври 20201min

Направиха първа копка на физкултурен салон в двора на Спортното училище в Пазарджик

kralev-napravi-pyrva-kopka-na-fizkulturen-salon v Pazardzhik

Пазарджик. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Община Пазарджик Тодор Попов направиха първа копка на физкултурен салон в двора на Спортното училище в града, съобщиха от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта.

Източник : Министерство на младежта и спорта

Съоръжението ще бъде на един етаж, на който ще са разположени физкултурен салон, съблекални за мъже, жени и хора в неравностойно положение, помещения с душове, общи помещения и фитнес зала. 

Източник : Министерство на младежта и спорта

Стойността на договора между Община Пазарджик и фирмата изпълнител за изграждането на салона е в размер до 1 288 771 лева с ДДС. Финансирането е осигурено от Министерството на образованието и науката и Община Пазарджик.

Стартирали са процедурите за възлагане на изграждането на още две подобни съоръжения в областта – Средно училище „Нешо Бончев“, гр. Панагюрище и Средно училище „Методий Драгинов“, с. Драгиново, общ. Велинград. Трите учебни заведения попаднаха в програмата за построяването на 27 физкултурни салона в училища в страната. 

Източник : / https://dariknews.bg

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!