29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:18, 22 октомври 20201min

В областта : Четиридесет и четири положителни проби за COVID-19. Две в Пещера

virus

Пазарджик- Пещера. РЗИ Пазарджик информира за четиридесет и четири положителни проби за COVID-19.

От град Пазарджик са дванайсет новозаразени, шест жени на възраст от 24 до 68 години, и шест мъже на възраст от 11 до 53 години. Сред тях има лекарка, учителка от ПГ ИМ – Пазарджик и ученик от ОУ „Проф. Ив. Батаклиев“. На директорите на училищата са връчени заповеди за предприемане на съответните противоепидемични мерки, в основното училище класът на ученика е поставен под карантина.

От Юнаците е жена на 73 години, поставена на домашна изолация.

От Ивайло са жена на 41 години и мъж на 50 години, поставени са на домашна изолация.

От Синитово е ученичка на 14 години от ПМГ „К. Величков“, поставена на домашна изолация. На директора на училището е връчена заповед за поставяне на класа под карантина. Предприемат се съответните противоепидемични мерки.

От Белово е мъж на 55 години, поставен на домашна изолация.

От Велинград са 10 новозаразени лица. Осем жени на възраст от 27 до 66 години и двама мъже на 21 и 50 години. Хоспитализирани от тях в „МБАЛ-Велинград“ са две жени и един мъж.

От Панагюрище са осем позитивни. Шест жени на възраст от 36 до 71 години и двама мъже на 56 и 70 години. Новооткрита е и жена от село Оборище на 41 години. Всички лица от Панагюрска община са поставени на домашна изолация.

От Пещера са две жени на 22 и на 82 години. Възрастната жена е хоспитализирана в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“.

От Септември са мъж на 59 години и жена на 34 години, поставени на домашна изолация. От Ветрен дол е хоспитализиран мъж на 51 години в „МБАЛ-Пазарджик“.

От Стрелча позитивен е 75-годишен мъж, поставен на домашна изолация.

От Брацигово е жена на 45 години, също на домашна изолация, а от село Исперихово е хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“ 86-годишен мъж.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!