26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Метеорологична обстановка

vreme

В неделя преди обяд главно в източните райони ще вали дъжд, който временно ще спре. След обяд от юг ще започнат нови валежи, които до вечерта ще обхванат цялата страна. По-значителни ще са в Родопите и Странджа. Ще духа слаб в Източна България умерен северен вятър. Максималните температури ще са от 4-5 градуса в северозападните райони до около 10 в източните.

По Черноморието

ще бъде облачно. Преди обяд ще има слаби валежи от дъжд, които временно ще спрат, но след обяд от юг отново ще започнат и ще са по-силни. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури на въздуха ще са от 9 градуса в северните до 13 в южните райони. Температурата на морската вода е 11-12 градуса, а вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините

ще е облачно и мъгливо. След обяд от юг ще започнат валежи от дъжд, над около 1500 метра – от сняг. Значителни ще са в Родопите и масивите в Централна и Източна България. Ще духа предимно умерен вятър с южна компонента. Максималната температура на 1200 метра ще е около 6 градуса, на 2000 метра – около 1 градус.

 

Източник : / https://www.vesti.bg

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!