26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:45, 5 април 20201min

Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха мъж за извършено от него убийство

beleznici

Пазарджик.  Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха мъж за извършено от него убийство, съобщават от пресцентъра на ОД МВР – Пазарджик, пише сайтът „Виделина“ : http://www.videlinabg.com/index/fullnews/newsId/40411. Сигнал за случая бил получен снощи малко след 21:00 часа в дежурната част на полицейското управление в Пазарджик. По първоначални данни мъж лежал в безпомощно състояние в апартамент в областния град. На място незабавно бил изпратен автопатрул, като униформените открили безжизнен 31-годишния пазарджиклия Н.Ш. Пристигналият медицински екип на „Спешна помощ” установил смъртта на мъжа, а тялото е транспортирано за аутопсия в „Съдебна медицина” при МБАЛ – Пазарджик. На местопроизшествието е извършен щателен оглед от дежурна група при РУ – Пазарджик с участието на съдебен лекар. За случая незабавно е уведомена и Окръжната прокуратура в Пазарджик. При проведените оперативни дейности от служители на сектор „Криминална полиция” при РУ – Пазарджик е задържан собственикът на апартамента И.Н. – 52 г. от Пазарджик. Мъжът е криминално проявен и осъждан. Открити и иззети са и веществени доказателства, имащи отношение към извършеното престъпление. Извършителят е задържан в ареста на РУ – Пазарджик за срок от 24 часа. Работата по разследване и документиране на дейност продължава под наблюдението на прокуратурата.

По информация на в. „Марица“ убитият е Николай Шкодров и е бил смъртоносно намушкан в сърцето с нож. Убийството е станало на ул. „Болнична” 36, в апартамент на 5-тия етаж. Блокът се намира срещу МБАЛ – Пазарджик.
Източник : / http://www.videlinabg.com

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!