26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:04, 17 юли 20202min

В Пещера: Ремонти, почистване и възстановителни дейности

koli ISP

Пещера. По заповед на Йордан Младенов, кмет на Община Пещера е изготвен график по който регулярно ще се мият улиците в Пещера. Служители на Общинско предприятие „Чистота и поддържане на общинската инфраструктура“ / ОП „ЧПОИ / ще хигиенизират пътната мрежа в града, както и в селата Радилово и  Капитан Димитриево.

В същото време продължава почистването на входно-изходните артерии на Пещера. Премахват се храсти, коси се тревата по банкетите край пътните платна. 

Приключи първият етап от възстановяването на пътните настилки след извършени ремонтни дейности на водоснабдителната система от служители на „ВКС“ ЕООД, съобщиха от дружеството.

“ Заявявам, че след всяка авария, която налага разкопаване на улиците заради ремонт на водопроводната мрежа, пътната настилка ще се възстановява в края на работния процес“, каза за Peshtera prim Сергей Стойнов- управител на фирмата.

Той допълни, че възстановителните дейности в Пещера вече са приключили. Предстои акцията да продължи в двете съставни села на общината.

Припомняме, че Младенов нареди да се вземат мерки за ремонт на пътната настилка на 9 юли. Предвижда се възстановяване на повредените участъци на територията на Пещера, Радилово и К. Димитриево.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!