28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:34, 17 юли 20201min

Алея на емоциите и емотиконите има вече в Брацигово

emotikoni bracigovo

Брацигово. Цветни конструкции от емотикони ще красят централната част на Брацигово. Идеята за веселата закачка, която даде живот на парковата алея в Брацигово е на нашата съгражданка Стефка Търпова, съобщи шефката на отдел „Просвета и култура“ към Общината – Ваня Стефанова.

Нещо повече тя е и спонсора за реализирането на проекта. Общинска администрация – Брацигово изказва своите благодарности на г-жа Търпова и с желание заявява готовността си да застане зад всяка рационална и позитивна хрумка. Радваме се, че сред всичките негативни критики, които се изсипват по адрес на общинското ръководство, някой, все пак носи в себе си усмихнатото емотиконче на доброто.

Може би, преди да се появят емотиконите светът със сигурност не е бил толкова усмихнат… Шега е, разбира се… Дори и да са тъжни, плачещи или викащи, жълтите лица са много забавни и със сигурност могат да ви разсмеят. Усмивка, намигване или изплезен език – познатите на всички забавни икони-лица, които правят различни весели, тъжни или други гримаси са станали толкова обичайни, колкото и препинателните знаци.

А всъщност първия емотикон, първото усмихнато лице се е появило в далечната 1982 година. Символът двоеточие, тире, скоба е изпратен по имейл в 11,45 часа на 19 септември. Днес от тях има дузини. От 14 юли жълтите личица с гримаси ще посрещат жителите и гостите на Брацигово и ще внасят доза настроение в горещите летни месеци. А от Общинска администрация призовават – „Моля, пазете ги. Те само ще направят деня ви по позитивен и весел.“

Източник : / http://pzdnes.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!