18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започна третият етап от акция „Зима“

zima kola

Започва третият етап от акция „Зима“, ще се проверява техническата изправност на автомобили и фаровете.

Органите на реда напомнят на шофьорите, че моторните превозни средства трябва да се движат с включени светлини през деня. Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж и дъжд, допълнителна задна светлина за мъгла с червен цвят се използва само когато видимостта е намалена под 50 метра.

Препоръчва се да се провери изправността на спирачната система, да се проверят и поддържат чисти, видими, регулирани и в изправност фаровете, стоповете, габаритите, мигачите, както и да се провери оборудването за обезопасителен триъгълник, аптечка, пожарогасител и светлоотразителна жилетка.

От 6 декември в цялата страна ще бъде разпространена специално разработена инфографика „Готов ли си за зимата?“, която има за цел да привлече вниманието на шофьорите към подготовката на превозното средство за зимния сезон.

Инфографиката ще бъде поставена на видно място в техническите центрове на СБА, както и в партньорски сервизи.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!