24 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:50, 24 октомври 20241min

Наградиха д-р Димитър Бакалов на тържествена церемония на РК на БЛС-Пазарджик

d-r dimitar bakalov

Радилово- Пазарджик. Д-р Димитър Бакалов от Спешно отделение в МБАЛ -Пазарджик беше награден по време на тържествена церемония на РК на БЛС-Пазарджик. Те са сред отличените лекари за годишните награди „Лекар на годината 2024“.

Първата награда в категория „Ти си нашето бъдеще 2024 г.“ за млади медицински надежди получи д-р Димитър Бакалов.
„Благодаря Ви за това признание и тази прекрасна награда. Това не е само мой личен успех, а успех за мен, за семейството ми и за всички колеги и хора, които са ми помагали. Благодаря на Спешно отделение, на екипа на Болнична аптека, на всички медицински специалисти в МБАЛ-Пазарджик, на всички приятели и на изпълнителния директор на болницата, д-р Красимир Темнилов. Без Вас нямаше да съм това, което съм“, с тези думи д-р Бакалов благодари за отличието, което получи, и обеща да продължава да работи с вдъхновение и упоритост, както и досега.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!