18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов : Искам да изкажа уважение и респект към всички, които гласуваха

yordan mladenov

Пещера. След като стана ясно, че кметът на Пещера Йордан Младенов безапелационно спечели конкурса „Кмет на годината“ 2024 сред 265 Кметове- кандидати за приза, той благодари на гражданите дали своя глас в социалната мрежа :

Йордан Младенов
Кмет на Община Пещера

Като благодаря за оказаната чест да бъда номиниран от националната медия Kmeta.bg в конкурса „Кмет на годината“ 2024, искам да изкажа уважение и респект към всички, които гласуваха, за да бъда удостоен с тази награда.

Най-важно за един кмет е подкрепата на хората, увереността им, че това, което се прави не е преходно и ще остане за поколенията след нас. Добрите практики в полза на гражданите ще продължат в следващите години от настоящия мандат.
Ще работя за просперитета на община Пещера и за нейното бъдеще.
Почитания към всички мои приятели, съграждани и партньори, дали гласа си, за да спечеля отличието „Кмет на годината“2024!
Продължаваме заедно!

Припомняме, че церемонията по награждаването е на 17 октомври /четвъртък/. Може да се гледа по БНТ 1 на 1 ноември от 22:00 ч.

Конкурсът „Кмет на годината“ е уникална инициатива, която стартира в България през 2013 г. Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-добрите градоначалници у нас. През 2024 г. онлайн надпреварата се провежда за 12-а поредна година.

Така, за поредна година българите гласуваха и така изразиха гражданската си позиция, като поставиха оценка на работата на Кметовете и техните екипи.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!