18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ентусиасти почистиха позабравена туристическа пътека край Пещера

kupena- pochistvane pateka...

Пещера. Като „успешна“ определи Иван Гълев акцията по почистването на стара туристическа пътека до пещера Снежанка. Припомняме ,че Туристическо дружество „Купена“ Пещера проведе кампания за подобряване на туристическата инфраструктура по стара и забравена  пътека от пешеходните маршрути в района.

„Възстановихме и подменихме елементи от туристическата инфраструктура заедно с доброволци, които се включиха в инициативата. В двата почивни дни почистихме и маркирахме стара туристическа пътека покрай Новомахаленска река, която стига до подхода за връх Купена.“, похвали се Гълев.

 

„Който иска и може, или реши да се присъедини към следващите акции за почистване е добре дошъл в нашите редици“., допълни Гълев.

Ръководството на дружеството отправя специални благодарности към ентусиастите, които останаха верни на принципите си и помогнаха през сезона да бъдат почистени и възстановени 15км туристически пътеки в района на град Пещера.

Туристическо дружество „Купена“ Пещера стартира кампания за подобряване на туристическата инфраструктура по пешеходните маршрути. С ангажираност и отговорност към развитието на планинския туризъм, опазване на околната среда, въвеждане на правила за поведение в защитените територии и тяхното спазване, ние продължаваме да вярваме, че заедно можем да направим големи промени, които ще подобрят преживяването на всички в красивите ни планини.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!