18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът на Пещера с поздрав по случай Деня на българската община

klyuch obshtina peshtera

Пещера.  12 октомври, е Денят на българската община. Този ден е избран за празник на работещите в Общинската администрация през 1998 г. на Общо събрание на Национално сдружение на общините в Р България.

По този повод Йордан Младенов- кмет на Община Пещера е написал в своя профил в социалната мрежа :

„Искам да благодаря за работата на всички служители в администрацията на Община Пещера. Пожелавам им здраве, семейно добруване, отговорност и висок професионализъм.
Позволявам си да се обърна към всички Кметове, Председатели на местния парламент, общински съветници, за да благодаря за последователността и усърдието в работата им за напредъка на община Пещера.
В този празничен ден, още веднъж заявявам твърдо намерението си, заедно с местната администрация да продължим да работим последователно и упорито за подобряване на социалния, обществения, икономическия и културния живот на общината.
Уважаеми жители на община Пещера,
Поздравявам и вас, защото ежедневно доказвате, че милеете за родното си място. Благодаря за съветите и препоръките ви, както за провеждането на активни местни политики, така и като сигурен коректив на институцията, която гледа в настоящето и бъдещето на местното самоуправление.
Честит празник !“

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!