18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Български пощи намаляват цените на паричните преводи

poshta

От 10 октомври 2024 година клиентите на „Български пощи“ могат да се възползват от по-изгодни условия при изпращане на парични преводи в рамките на страната. Националният пощенски оператор обяви значително намаление на цените за тази услуга, което ще зарадва много български граждани.

Цените на обикновените преводи ще бъдат редуцирани с до 8 процента. Още по-съществено е намалението при експресните преводи, където клиентите ще спестят до 14 процента от досегашната тарифа, гласи пресинформация до медиите от Националният пощенски оператор.

За тези, които искат да научат повече подробности за услугата и новите цени, „Български пощи“ препоръчва да посетят официалния сайт на компанията. Там клиентите ще намерят изчерпателна информация за всички аспекти на паричните преводи, включително и актуализираната тарифа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!