20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:25, 20 септември 20241min

Изложбата „Цветовете на вятъра“ се вписва чудесно в многоцветния Истанбул

boris staykov izlozhba istanbul

Пещера- Истанбул. В рамките на Тематично събитие за популяризиране на туризма „България – открий и сподели“, в Истанбул се проведе представяне на изложба живопис „Цветовете на вятъра“ на Борис Стайков.

„Пъстра и многоцветна изложбата се вписва чудесно в характера на многоцветния Истанбул. В изложбата присъстват картини с пейзажи от Пещера както и други мои теми.“, каза за Peshteraprim  Борис.

Пещерският художник представи 20 платна. Изложени са картини от последния период на художника в характерният за него стил. В сградата на Българската екзархия в Истанбул, разположена в квартал „Шишли“ за да разгледа изложбата на пещерския художник пристигна министъра на образованието и туризма на Р.България. Форумът почетоха с присъствието си генералния консул и неговия съветник.

.Изложбата ще е отворена за посетители до 30 октомври


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!