20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

От пощата на Peshteraprim : Мирен протест в защита на директор г-жа Митка Кавлакова

grum naprezhenie

Пещера. В редакцията на Peshteraprim се получи писмо, с което информират медията, че на 20 септември ще се проведе мирен протест в защита на Митка Млячкова -директор на училище „П.Р.Славейков“. Публикуваме текста без редакторска намеса :

„Здравейте, пишем ви с информация, че утре  20-ти септември от 12:00ч. пред община Пещера ще бъде организиран мирен протест в защита на директор г-жа Митка Кавлакова от ОУ “Петко Рачов Славейков”. След конкурс в Руо Пазарджик, е избран нов директор, който дори не е от гр. Пещера. Не е запозната с историята на училището, с идеите му. Всички родители и учители са възмутени, защото конкурса не е проведен по правилата. Предполагам, че вече сте запознати със случая. „

А това е изявлението на училището публикувано в социалните мрежи :
 “Целият екип на училището ни научи, че временно изпълняващата длъжността г-жа Митка Кавлакова е класирана втора. На първо място е класирана г-жа Христина Огорелкова, която е заместник директор на НУ “ Михаил Каролиди”. Научавайки за резултата от конкурса, целият екип на училището първо се срещна с кмета на Пещера – г-н Йордан Младенов, а веднага след това и с началника на РУО -Пазарджик г- жа Ружа Семерджиева. И пред двамата заявихме нашата категорична подкрепа за г- жа Кавлакова , дългогодишен уважаван учител и колега, безупречен професионалист , който само за няколко месеца успя да обедини екипа ни и да превърне училището ни в най- желаното учебно заведение в града! Заставаме открито пред всички вас и заявяваме, че сме готови за активни действия в защита на директора ни – г- жа Кавлакова, за да продължим започнатото и да съхраним духа и облика на училището, което създадохме през последната една година!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!