19 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Дни преди 15 септември- Първолаци се радваха на класна стая на открито

zeleno uchilishte gimnazia.

Пещера.  „След месеци на монотонна тишина училището оживя. Първо, рано сутринта дворът засия на СУ „Св. Кл. Охридски“ докоснат с душа от талантливата учителска ръка.  После сградата ни зажумя, на прага вече бяха най – малките от нашите слънца.“ написа в социалната мрежа Павлинка Шопова- Начкова- директор на гимназията в града.

„И последва. Забавление, учение, игра, придружени от най – ценните за нас неща – усмивките по детските лица. Уважаеми родители, благодарим Ви за доверието! То ни задължава! Уважаеми колеги и приятели, които се включихте в създаването на „класната стая на открито“, БЛАГОДАРЯ ВИ. За ентусиазма. За труда. За подкрепата. Мили деца, добре дошли в I клас в СУ ,, Св. Климент Охридски“, гр. Пещера.“
Класната стая на открито беше модерна, нетрадиционна и мутифункционална. Няколко обособени къта за „учене и отдих“ – места за сядане и удобни маси в двора на училището, ще накарат първокласниците да се почувстват по-комфортно и да свикнат с учебната среда. Те ще „гледат“ към дъска, на която може да се пише и рисува многократно, а ще може да служи и за екран за филми и презентации.
Наличието на такава стая дава възможност за алтернативни методи за учене и осигурява личната връзка на децата с природата. Обособеният кът на открито позволява на учителите да обединят много и различни теми и да ги представят на учениците по интересен, лесен и атрактивен начин. Това ще направи учебните часове по-желани и приятни, убедена е Начкова, която с нетърпение очаква своите възпитаници на 16 септември.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!