19 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Честито : 10 години заедно !

anelia ivancheva.

Пещера- Пловдив. 10 години от първото си „Да“ отпразнуваха Анелия Иванчева и Велизар Цонев. Peshteraprim припомня, че щастливото семейство има две прекрасни дъщери и живее в града под тепетата. И двамата са отлични музиканти по душа и призвание. Изпълнителката родом от Пещера изпя една от най-хубавите песни посветени на родния си град.

Анелия Иванчева

Авторската песен със заглавие „Мой роден град“ е записана на 10 август 2020 г. на крепостта „Перистера“, като помощ за осъществяването на видеото- дело на Телевизия Tiankov, оказва Мария Джуркова. Кметът Йордан Младенов и Община Пещера са разрешили снимките да се направят в крепостта на гълъбите.

Анелия написва текста на песента, музиката е дело на съпругът й Велизар Цонев. Щастливият съпруг е корепетитор и възпитава на музикални умения местни таланти в ДЦПЛУ- ОДК Пещера. Анелия е възпитаник на НУФИ „Широка Лъка“ и е изключително талантлива.

Да ни е честита 10 годишнината!Преди всичко да сме здрави🍀и нека всяка следваща година бъде като тази,изпълнена с любов и разбирателство,много надежди и сбъднати мечти!“, написа младото семейство на страницата си в социалната мрежа, за да отбележи щастливата дата. Пожеланията от фенове, близки и познати- не закъсняха.

Честити да сте! И благословени!

Годините пред вас да предстоят

и устните ви вечно за запазят

целувка първа в споделения ви път.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!