16 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

26 август е Световен ден на кучето

momiche park kuche razhodka

Води началото си от САЩ, където за пръв път се отбелязва през 2004 година. Негова инициаторка е Колийн Пейдж, защитник на животните и експерт по начина на живот на домашните любимци и семейството. На тази дата тя осиновила първото си семейно куче, наречено Шелти.

Целта на Колийн Пейдж е да повиши осведомеността за кучетата в спасителните центрове, независимо дали са от смесени или чисти породи, и да насърчи всички любители на кучета да покажат много ги обичат. В същото време е ясно, че има хиляди кучета по света, изправени пред жестокост и трудни условия на живот.

По случай Деня на кучето в много страни се организират различни инициативи за малки и големи, чиято цел е да насърчат хората да бъдат грижовни не само към собствените си кучета, но и към останалите, които срещат в парк или на път за работа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!