16 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов: Благодаря, че популяризирахте „Перистера“ и Пещера

vestnik
Бъдете здрави, силни и честити, пожела Кметът

„Стандарт“ става на 32 години. Ето поздрава към медията на Йордан Младенов, кмет на Пещера:

Уважаема госпожо Бозукова,

Йордан Младенов
Кмет на Община Пещера

Приемете искрените ми поздрави по повод навършване на 32 години на вестник “Стандарт“. Убеден съм, че през това време печатната медия работи професионално и коректно за осведомяване на читателите си. Точни и правдиви анализи, градивна критика, коректни прогнози и акценти, систематично бележиха пътя на медията да помага в откриването на истината за живота.

“Стандарт“ не изневери на себе си с обективната информация за обществено-политическия, икономическия и културен живот в България – кауза, която ще бъде продължена и занапред.

Приемете благодарността ми, че през годините на съвместната ни дейност правдиво и точно представихте Пещера и крепостта “Перистера“ като атрактивна дестинация за туризъм и община, предлагаща благоприятна бизнес среда.
Пожелавам на всички от голямото семейство на “Стандарт“ дълги години да пазят своето заслужено място в медийното пространство. 

Бъдете здрави, силни и честити!

Честит празник! 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!