19 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:19, 7 август 20241min

Полицейска хроника

polic 2

Пазарджик. Пътен инцидент между мотоциклет и двама пешеходци е регистриран снощи. Сигнал за случилото се бил получен около 21.00ч. в РУ-Пазарджик. По първоначални данни на входа на областния град откъм Пловдив, 40-годишен мотоциклетист от пазарджишкото село Мало Конаре застигнал и блъснал пешеходци – мъж на 53г. и жена на 52г., и двамата от Пазарджик. В резултат на това е пострадал единият от пешеходците. Той бил транспортиран от екип на „Спешна помощ“ в МБАЛ-Пазарджик с няколко фактури, но без опасност за живота. До отработването на инцидента се наложи временно затваряне на движението и пренасочването му през обходен маршрут. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на мотоциклетиста са отрицателни. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик, образувано е досъдебно производство.

Пазарджик. Вчера сутринта служители от участъка извършили проверка на 28-годишен мъж от село Динката и 36-годишна жена от село Мало Конаре. Оказало се, че и двамата съхраняват общо 3 полиетиленови топчета съдържащи суха зелена тревиста маса. След направен полеви наркотест съдържанието реагирало положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а двамата са задържани в ареста на РУ-Пазарджик. Води се бързо производство.

Пазарджик. Снощи на пътя Пазарджик-Пловдив, в района на кръгово кръстовище за село Мало Конаре автопатрул спрял за рутинна проверка „Фолксваген“. 27-годишният водач от Пазарджик бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. По случая е образувано бързо производство.

Велинград. Вчера около 18.00ч. на улица в курорта неизвестен се приближил към 9-годишно момиче от Велинград. Непознатият успял да отнеме от ръцете на детето сумата от 5 лева и побягнал. Момиченцето обаче се развикало, наблизо имало и други хора, което уплашило грабителя. Той набързо изхвърлил парите на земята и избягал с велосипед. След получаване на сигнал за случилото се в полицейското управление във Велинград незабавно бил сформиран екип от криминалисти за разследването му. В резултат на предприетите бързи действия органите на реда влезли в дирите на извършител. Той се оказал 24-годишен жител на велинградския квартал „Анезица“. Мъжът е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води досъдебно производство.

Ракитово. Вчера екип от полицейския участък в родопското градче проверил къща и двор, собственост на 52-годишен ракитовец. Оказало се, че мъжът съхранявал около два кубика иглолистна дървесина. Тя не била маркирана, а притежателят и не разполагал с никакви документи за нейния произход. По случая е образувана преписка.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!