20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Утре : Встъпителна пресконференция за подмяната на уличното осветление с LED

lampa

Пещера. ОБЩИНА ПЕЩЕРА ВИ ПОКАНИ НА

„ВСТЪПИТЕЛНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ“ по Проект: „Повишаване на енергийната ефективност на Община Пещера, чрез подмяна на уличното осветление със светодиодно (LED)“

Проектът се реализира в изпълнение на договор за безвъзмездна финансова помощ № МЕ-С4.I3-27 с Министерство на енергетиката за изпълнение на проект № BG-RRP-4.025-0030 „Повишаване на енергийната ефективност на Община Пещера, чрез подмяна на уличното осветление със светодиодно (LED)“ по процедура BG-RRP-4.025 – Подкрепа за енергийно ефективни системи за улично осветление – Покана 1 по Националния план за възстановяване и устойчивост.

Официалното публично събитие „Встъпителна пресконференция“ ще се проведе в административната сграда на Община Пещера на ул. „Дойранска епопея“ № 17, на 30.07.2024 г. от 14:30 ч.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!