08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ФК Свобода 2011 Пещера започна официално лятната си подготовка за предстоящия сезон

svoboda peshtera 2011

Пещера. Във вторник 23.07.2024 г., на градския стадион в Пещера Мъжкия отбор на ФК Свобода 2011 Пещера, започна официално своята лятна подготовка за предстоящия сезон. В заниманието се включиха общо 22- ма играчи водени от треньорите Йордан Стойчев и Костадин Харизанов.

Отборът ще тренира два пъти седмично, като в следващите няколко дни се очаква групата да се подсили с поне още 10 момчета. В предстоящия уикенд ще се проведат и първите контроли на отбора, като в събота от 18:30 часа, отбора ще гостува на ФК Пловдив Сити във Войсил. В неделя по същото време ще гостува на ФК Чико Бунара в Бяга.

До началото на първия полусезон предстоят контроли с отборите на : ФК Брацигово, ФК Тракиец Главиница, ФК Юнайтед Пловдив, ФК Зенит – Ветрен дол и ФК Родопи Козарско, като допълнително ще бъдат обявени дните и часовете за провеждането на срещите.

Йордан Стойчев


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!