08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кино под звездите в петък вечер : „Тримата мускетари: Д’Артанян“

lyatno kino kurort 2023.

Св. Константин. Лятното кино на открито в курортното селце Свети Константин се превръща в традиция. Събитието се домакинства в страхотната вечер под звездите от Община Пещера, като част от акцентите включени в Националният събор на народното творчество.

С вход свободен на Широката поляна от 21:00 часа на 26 юли /петък/, ще бъде прожектиран филма „Тримата мускетари: Д’Артанян“. 

Д’Артанян е млад гасконски благородник, който почти губи живота си, след като спасява отвлечено момиче. Когато пристига в Париж, той се опитва да открие нападателите си, без да осъзнава, че това ще го отведе в сърцето на истинска война, в която бъдещето на Франция е заложено на карта.

Д’Артанян се съюзява с Атос, Портос и Арамис – тримата мускетари на краля, и се сблъсква с подмолните машинации на Кардинал Ришельо. А когато лудо се влюбва в Констанс Бонасьо – прислужницата на кралицата, излага себе си на истинска опасност. Така създава и най-големия си враг – Милейди де Уинтър.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!