08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Заменят летния огън на Събора със светлинни ефекти

efekt

Пещера. Във връзка с опасността от възникване на пожари, след съобразяване със заповедта на Кмета на Община Пещера за паленето на открит огън на територията на с. Свети Константин, организаторите на VIII Национален фолклорен събор „Св. Константин 2024“, отменят паленето на традиционния летен огън в  21:30 часа.

Традиционната за програмата атракция ще бъде заменена с алтернативно светлинно представяне, уточняват организаторите на проявата. Peshteraprim припомня, че на 27 юли, в с. Свети Константин започва провеждането на VIII Национален фолклорен събор на народното творчество „Св. Константин 2024“ В двата конкурсни дни участие ще вземат над 1 000 изпълнители и групи от цялата страна.

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!