08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Прощаваме се с Иван Златинов

ivan zlatinov

К. Димитриево. Прощаваме се с  Иван Златинов. Жителите на пещерското село ще си вземат последно сбогом със своя съгражданин и бивш кмет в 10:30 ч. на 19 юли. Опелото на покойния ще се състои в местната църква. Поклонението ще се извърши в 11:30ч. в местните гробища.

Поклон пред паметта на човека, приятеля, роднината и сродника Иван Златинов. Почивай в мир!

Иван Рангелов Златинов е роден на 09.03.1948 г. в село Капитан Димитриево. Основното си образование завършва в родното си село. В последствие завършва гимназия и започва професионалният си път в АПК „Пещера“. Дългогодишен председател на ТКЗС в селото. През всичките тези години Иван Златинов се изгради като добър стопански ръководител.

През 2007 година под негово ръководство започва най-дългия Кметски мандат на село Капитан Димитриево. Иван Златинов има изключителен принос в благоустрояването и водоснабдяването на селото. Това е времето, през което бяха осъществени множество проекти за благоустрояването на селото.

Иван Златинов е виден партиен и обществен деец през 70-те, 80-те  90-те години на 20 век. Бил е и председател на НЧ „Сергей Румянцев 1909“.

Умира на 18.07.2024 година.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!