16 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Иван Гарелов е приет в реанимацията на „Пирогов“

bolnica

Пазарджик. Иван Гарелов е получил тежка травма при инцидент в хотел в курорта Свети Влас. С тревога и надежда за добър изход от семейството на журналиста са съобщили пред „24 часа“, че от тази сутрин журналистът е приет в реанимацията на „Пирогов“.

81-годишният Гарелов по традиция прекарва част от лятото в Свети Влас. Сега там е работил върху последната си книга „За какво мечтаят жените“ – една по-различна от обичайните политически теми за Мистър Панорама.

От известно време са го мъчили проблеми с краката, но не това е причината за инцидента , при който той получава черепна травма и кръвоизлив в мозъка. Той е бил транспортиран в бургаската окръжна болница, където неврохирургът д-р Светослав Тодоров и целият екип на реанимацията се борят за живота му.

Заради тежкото състояние днес Иван Гарелов е бил докаран с линейка в София след консултация с неврохирурга проф. Николай Габровски.

Иван Стефанов Гарелов е роден на 6 февруари 1943 г. в село Смилец, област Пазарджик. Припомняме, че Гарелов е един от най-новите почетни граждани на Пазарджик, а по време на церемонията по връчване на званието обеща да напише и книга за своите младежки години в Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!