08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Поклонихме се на Васил Левски

levski 2024...

Пещера. Днес Пещера отново склони глава пред най-свидния син на България – Апостола на свободата Васил Левски. Навършват се 187 години от неговото рождение. Тържественото поднасяне на венци и цветя бе организирано от Община Пещера и Общински комитет „Васил Левски“.

Снимка : Илияна Грудева

В гражданското поклонение се включиха граждани, представители на институции, политически сили, организации и движения, които изразиха своята почит и признателност към делото му  днес. Почит към Апостола на свободата отдадоха зам.-кметът Гълъбина Кармитрева, Васил Филев- председател на Общински съвет- Пещера, Галя Стоянова- секретар на Общината.

Снимка : Илияна Грудева

В сърцата и паметта си отбелязваме 187 години рождение, безсмъртие и пример, от които черпим поуки и примери, и днес. Левски може и да не видя любимото си Отечество свободно, но съзря правото ни на свобода. И го отстоява до край!

Снимка : Илияна Грудева

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!