08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Любовта живее в душата на Васка и Георги

zhoro i vaska smilianovi.

Пещера. Бракът се ражда от любовта, а тя живее вечно. Не звучи никак романтично, но е истината за Васка Ставракева и Георги Смилянов. Преди 7 години, на 17 юли, младите пещерци решили да съберат съдбите си в едно и да опитат от сладостта и трудностите на семейния живот.

Съвсем спонтанно двамата млади решили пред себе си всяка година да правят нещо полезно и добро за църквата. В знак на благодарност и почитание към християнските ценности достигнали до нас благодарение на пазителката на вярата на българина.

Трогателното си желание Васка и Георги не обявили публично. Било тяхната малка и кътана тайна. Първото си дарение те направили на празника на Света Марина. Със спестени средства те помогнали на църквата „Св. Петка“.

Днес, Васка и Георги избраха да кажат своето заветно „Да“ пред църквата. Под храмовия купол те се зарекли да живеят заедно, да се радват на благата и щастието в домът си, да бъдат добри християни и праведни хора.

И направили своето поредно дарение. Сърдечно и добронамерено е делото им в този знаков за семейството ден. А делото им- пример за размисъл и подражание.

С радост искаме да споделим тяхното добро и да ги дарим с блага дума и благопожелание за личния  празник. Бъдете благословени в това свято дело! Пазете и предавайте традицията на поколенията!

Нека хлябът на трапезата Ви да бъде бял, леглото Ви желано, меко и топло, Бъдете единни като житния клас и обични един за друг поне един човешки живот!

Сключването на църковен брак означава сила, щастие и ангажимент, обещание „да бъдете заедно в добро и зло, в здраве и болест, в богатство и бедност, докато смъртта ви раздели.“ Достойно! Бъдете честити! На многая лета млади хора!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!